Vegaaniliiton yritysyhteistyökumppanit

Näiltä sivuilta löytyvät tiedot kaikista yhteistyökumppaneistamme sekä tieto siitä, miten yhteistyötä teemme. Liity sinäkin joukkoomme!

Jos etsit jäsenetuuksia tarjoavia yrityksiä, siirry tänne.

Vegaaniliiton keräyslipas löytyy näistä yrityksistä. Keräyslippaan koko tuotto käytetään järjestön toiminnan tukemiseen. Lahjoita sinäkin!

 

Ekolon logo

Ekolo

Ekokauppa Ekolo on erikoistunut luomu- ja kasvisruokavaliota tukeviin tuotteisiin ja elintarvikkeisiin. Ekolon myymälät sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä. Ekolon nettikaupasta saa kätevästi tilattua tuotteita ympäri Suomen.

www.ekolo.fi

 

Kaalimaan logo

Kaalimaa

Kaalimaa toimittaa suoramyyntinä kuluttajille, ravintoloille sekä suurkeittiöille Kaskikartanon säilykelehtikaalia ja -hapankaalia, myös luomuna.

www.holvi.com/shop/kaalimaa

 

OmNamin logo

OmNam

OmNam tarjoaa kauden luomutuotteista valmistettua monipuolista kasvisruokaa, johon on saatu vaikutteita maailman eri keittiöiden parhaista mauista.

www.omnam.fi

 

Vegekauppa

Vegekauppa on täysin vegaaninen elintarvikkeiden vähittäismyyjä sekä tukkukauppias. Verkkokaupan lisäksi tuotteita myydään Helsingin, Turun ja Lappeenrannan myymälöissä.

www.vegekauppa.fi

 

Yhteistyö Vegaaniliiton kanssa on aina kannattavaa

Yhteistyön avulla yrityksesi saa näkyvyyttä ja etuja. Näihin etuihin kuuluu mm. 20 % alennus Vegaaniliiton verkkosivuston ilmoitustilaan. Mediakorttimme löytyy osoitteesta www.vegaaniliitto.fi/mediatiedot. Lisää tietoja etuuksista ja ilmoitustilasta saat sähköpostista info@vegaaniliitto.fi.

Aloitetaan yhteistyö jo tänään!

 

Vegaaniliitto Facebookissa