Vegaanikeittiön käsikirja

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä.
16,00 € (jäsenille 12,00 €)
Celine Steen ja Joni Marie Newman, VEGAANIKEITTIÖN KÄSIKIRJA. Moreeni, 2011. Nidottu. 272 sivua.
 
Vegaanikeittiön käsikirja kertoo, miten eläinperäiset ainekset kuten maitotuotteet, kananmunat, lihan ja hunajan voi korvata vegaanisilla ruoka-aineilla ja kuinka perinteisiä reseptejä voi vegaanistaa. Neuvoja annetaan myös gluteenittomaan, soijattomaan, sokerittomaan ja vähärasvaiseen ruokavalioon. Innostava kirja sisältää yli 200 reseptiä. Lukuisat vinkit auttavat ohjeiden soveltamisessa, ja kirjan lopussa oleva kaavio korvaavien tuotteiden käytöstä toimii kätevänä pikaoppaana.

Toistaiseksi loppu

Vegaaniliitto Facebookissa