Kuva kirsikkapuun kukinnasta

Tulevia tapahtumia ja ajankohtaisia asioita Vegaaniliitossa.

Mansekahvila

Lauantai, 30. syyskuu 2017 - 12:00 - 18:00
Keskustori, FI-33200 Tampere, Suomi
Nysse tulee! Tampereen Vegaaniliitto osallistuu Tampereen päivän kinkereihin järjestämällä Mansekahvilan. Kahvilatelttamme löytyy Keskustorilta teatterin puoleiselta päädyltä.

Kahvilan menun inspiraationa toimii tietenkin Tampere, joten mukana  esimerkiksi vegaaninen versio mustamakkarasta. Varaamme kahvilaan take away -bokseja, mutta arvostamme suuresti jos otat mukaan oman rasian. Maksuvälineenä käy käteinen ja korttimaksu. Suljemme kahvilan aikaisemmin mikäli tarjottavat myydään loppuun ennen suunniteltua sulkemisaikaa. Tervetuloa herkuttelemaan edullisella vegaaniruualla!

Alustava menu:
- Vegaaninen mustamakkara puolukkahillolla
- Vihis ketsupilla, sinapilla ja kurkkusalaatilla, soijapihvi Vihiksen väliin pienellä lisämaksulla

- "Peruspulla"-mantelipulla
- Pipakuppikakut
- Rotvallimokkapalat
- Tiramisu

Päivittelemmä mahdolliset muutokset tapahtumaa koskien tähän eventtiin:

Lämpimästi tervetuloa!

Ympäristön ja ruoan tulevaisuus - luentopäivä

Lauantai, 7. lokakuu 2017 - 9:00 - 15:00
Seinäjoen pääkirjasto (Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki

PÄIVÄN OHJELMA:
9:00 - 9:30 Vegaaniliiton hallituksen puheenjohtaja Sari Komulainen:
"Vegaaniliiton toiminnasta"
9:30 - 11:00 Terveystieteiden maisteri, laillistettu
ravitsemusterapeutti ja Vegaaniliiton ravitsemusvastaava Lotta Pelkonen:
"Vegaaniravitsemuksen perusteet"
11:00 - 12:00 Lounastauko
12:00 - 13:30 Ekologian ja evoluutiobiologian maisteri Noora Kaunisto:
"Muiden mielestä - eläinten mielen maailma"
13:30 - 15:00 Tieteiskirjailija Risto Isomäki: "Ilmastonmuutos,
antibioottikriisi ja eläintuotannon tulevaisuus"

Osallistua voi koko päivään tai vain osaan luennoista, oman valinnan ja mielenkiinnon mukaan.
Tilaisuuden järjestäjinä ovat Vegaaniliitto Etelä-Pohjanmaa,
Oikeutta eläimille Seinäjoki ja Seinäjoen kaupunginkirjasto.
Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tule mukaan yhdistyksen toimintaan!

Vegaaniliitto etsii jatkuvasti aktiivisia vegaanisen elämäntavan puolestapuhujia joukkoihinsa. Ruohonjuuritason vapaaehtoistoiminnassa hyödyksi on kaikenlainen osaaminen ja halu toimia hyvän asian puolesta!

Paikallisryhmien toimintaan pääset mukaan osallistumalla paikallisryhmien tapaamisiin. Mikäli Ajankohtaista-sivulla ei näy toimintaa paikkakunnallasi, tarkista Yhteystiedot-sivulta, onko paikkakunnallasi Vegaaniliiton yhdyshenkilöä ja tiedustele häneltä seuraavan tapaamisen ajankohtaa. Yhdyshenkilöt toimivat linkkinä muiden paikkakunnan aktiivien välillä.

Mikäli käy ilmi, että paikkakunnallasi ei ole vielä Vegaaniliiton yhdyshenkilöä, voit ryhtyä sellaiseksi itse! Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä, ja aktivoidu! Ota yhteyttä meihin, niin mietitään yhdessä toimintamahdollisuuksia paikkakunnallasi: vapaaehtoiset@vegaaniliitto.fi

Avoimet tehtävät

Kiinnostaako Sinua muunlainen vapaaehtoistyö? Kyllä, kertokaa lisää!

Toimistot

Meillä on toimisto sekä Helsingissä että Tampereella. Helsingin toimiston osoite on Suvilahdenkatu 4, 00500 Helsinki. Toimisto sijaitsee lähellä Sörnäisten metroasemaa. Samoissa tiloissa on Animalian toimisto.

Tampereen toimiston löydät osoitteesta Kuninkaankatu 39, 33200 Tampere (lähellä Laukontoria). Myös Tampereen toimistolta löytyy Vegaaniliiton lisäksi muita yhdistyksiä.

Katso tarkemmat tiedot Yhteystiedot-sivulta.

Aktivoidu, vaikuta ja tule rohkeasti mukaan! Vegaaniliitto tarvitsee juuri sinua!