Keitot

Voit hakea sisältöä myös tekstihaulla.

Reseptejä voit hakea tarkemmin täältä.

Resepti
Asiasanat:

Tämä elävän ravinnon mukainen ruoka on oikeastaan keitto mutta muuttuu padaksi, kun lisäät siihen sattumia.

Resepti
Asiasanat:

Elävän ravinnon mukainen peruspellavapuuro valmistuu pellavansiemenistä, banaanista, marjoista ja jostain vihreästä. Tässä reseptissä on vinkkejä maun varioimiseksi. Hyvä kuntoilunpalautusjuoma, varsinkin jos vielä lisäät chiasiemeniä.

Resepti
Asiasanat:

Tässä miksissä banaani, avokado ja jokin viheraines muodostavat pohjan. Avokado antaa samettisen rakenteen, mutta ilmankin sitä pärjää. Kypsä avokado on hieman pehmeä, kun sitä painaa sormella tyvestä. Banaanit voi halutessaan vaihtaa muutamaan kuivahedelmään kuten esimerkiksi taateliin tai viikunaan. Viheraines voi olla esimerkiksi tuoretta pinaattia tai jotain vihersalaattia, lehtikaalia, versoja, villivihanneksia kuten nokkosta, tai viherjauhetta kuten esimerkiksi spirulinaa, orasjauhetta tai merileväjauhetta. Pääasia on, että saadaan lehtivihreää.

Resepti
Asiasanat:

Mausteiset makkarat kuuluvat italialaiseen keittiöön. Vegaanisista vaihtoehdoista paras on espanjalaista chorizo-makkaraa jäljittelevä, mukavan mausteinen versio. Tämä soppa on mainiota lämmikettä kylmiin päiviin.

Resepti
Asiasanat:
Resepti
Asiasanat:
Resepti
Asiasanat:

Pehmeä ja lämmittävä keitto pimeneviin iltoihin.

Resepti
Asiasanat:
Resepti
Asiasanat:
Tilaa syöte Keitot