tuotteet

Voit hakea sisältöä myös tekstihaulla.

Reseptejä voit hakea tarkemmin täältä.

Artikkeli

Rabbit Mama on eläinkokeeton, vegaaninen ja kotimainen kosmetiikkayritys, jonka kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Sain kotiini nätissä, kierrätetyssä laatikossa kuusi tuotetta testattavakseni.

Rabbit Maman filosofiana on valmistaa luonnollisia, ei-allergisoivia tuotteita, jotka sopivat kaikenikäisille. Tuotteet eivät ole Leaping Bunny -sertifioituja, vaan eläinkokeettomuuden puolesta puhuu Petan listalla olo.

Artikkeli
Asiasanat:

Vegaanisten tuotteiden kysynnän kasvaessa monissa ruokakaupoissa vegaanit on alettu ottaa huomioon tärkeänä asiakasryhmänä. Valikoiman suurentamisen lisäksi tärkeää on tuotteiden esillepano.

Eineshyllyn reunoja koristavat vihreät laput kertovat, että osa tuotteista sopii vegaaneille. Laput otettiin käyttöön Turun keskustassa sijaitsevassa S-market Wiklund-Herkussa syksyllä, jotta vegaanisten tuotteiden löytäminen olisi helpompaa.

Artikkeli

Tähän listaan on sellaisia kahviloita ympäri Suomen, jotka ovat huomioineet vegaanitkin tuotevalikoimassaan. Lista on koottu pääasiassa puskaradion avulla, joten kaikki tiedot eivät välttämättä pidä paikkaansa. Lopusta löytyvällä palautelomakkeella voit ilmoittaa virheestä listan tiedoissa tai uuden kahvilan mukaan listaukseen.

Artikkeli
Asiasanat:

Alpro on tuonut markkinoille uudet pakkauskoot. Mantelijuomaa saa nyt myös kätevässä pillillä varustetussa 2,5 desilitran tetrassa ja hasselpähkinäjuomaa kierrekorkillisena litran pakkauksena.

Mantelijuoman kaloripitoisuus on vain 60 kcal/250 ml, sisältäen kalsium- ja E-vitamiinilähteen. Kätevä välipala kassin pohjalle siis. Hasselpähkinäjuomaa suositellaan vaihteluna esimerkiksi kahviin, smoothieihin tai leivoksiin, joiden makuun se antaa mukavan pähkinäisen vivahteen.

Artikkeli
Asiasanat:

Kasvispihvien ja -pyöryköiden ja muiden einesten valmistaja Anamma on muuttanut kaikkien tuotteidensa reseptit vegaanisiksi. Anamman saaman palautteen vuoksi aiemmin kananmunaa sisältäneiden tuotteiden koostumusta on muokattu ja uusiakin täysin vegaanisia tuotteita valmisteltu markkinoille jo pidemmän aikaa. Jonkin aikaa kaupoista voi löytyä vielä vanhoja, kananmunaa sisältäviä tuotteita, mutta vegaanisten tuotteiden toimitukset on jo aloitettu. Tuotteita löytyy ympäri Suomen ainakin suurimmista S-ketjun ja K-ketjun kaupoista.

Artikkeli
Asiasanat:

Vegaanisten tuotteiden määrä senkun lisääntyy. Syksyn aikana kauppoihin on tullut jälleen uusia herkkuja, joista tässä muutamia.

Biofermen laajan Yosa-tuotesarjan uutuus on Yosa Sport -kauravälipala, jonka hedelmäinen ja herneproteiinilla varustettu 200 gramman pakkaus sisältää 10 grammaa proteiinia.

Artikkeli

Oletko vegaani ja onko sinulla yritys, jonka haluaisit tälle listalle? Ota yhteyttä osoitteeseen info@vegaaniliitto.fi.

Artikkeli

Usein vegaani voi löytää kaiken tarvitsemansa lähikaupoista ja marketeista. On kuitenkin olemassa myös erityiskauppoja, jotka sopivat hyvin juuri vegaaneille.

Ruoka

Kattava kartoitus vegaanituotteista löytyy osoitteesta www.vegaanituotteet.net.

Kauppoja, joissa on erityisen hyvä valikoima vegaaneille sopivia tuotteita, ovat esimerkiksi:

Artikkeli

Tämänkertaisen Kuluttajanurkan esittelyissä on mukana monenlaista syötävää niin aamiaiselle, välipalaksi, kahvihetkeen kuin herkutteluunkin. Lisäksi uusi vegaaninen lankakauppa!

Artikkeli
Asiasanat:

Tämän kertaiset tuoteuutuudet muodostavat eheän kokonaisuuden, jolla pärjäisit vaikka autiolla saarella.

Tilaa syöte tuotteet