nettisivut

Voit hakea sisältöä myös tekstihaulla.

Reseptejä voit hakea tarkemmin täältä.

Artikkeli

Lehden logoJälki on tuore yhteiskunta- ja kulttuuritieteelliseen eläintutkimukseen keskittyvä tieteellinen julkaisu. Lehden ensimmäisen numeron monipuolinen kattaus herättää niin kritiikkiä kuin kiinnostustakin.

Artikkeli
Asiasanat:

Vegaaniliiton syyskokouksessa päätettiin, että Vegaia siirtyy kokonaan verkkoon. Muutos toteutetaan ensi vuonna.

Nettiversiota oli tarkoitus alkaa julkaista jo tämän vuoden puolella, mutta suunnitelman toteuttaminen venyi. Osa pelkää sähköistämisen vievän lehdeltä vannoutuneet paperilehden tilaajat.

Artikkeli

Olisiko ihana yöpyä ulkomailla niin, että voisi poimia aamupalapöydästä lautaselleen mitä tahansa? Vuonna 2011 perustettu VeggieHotels on internetpalvelu, joka auttaa vegetaristeja ja vegaaneja majapaikan löytämisessä.

VeggieHotelsin vaihtoehtoja selaillessa ulkomaiden kohteet alkavat siintää silmissä.

Artikkeli

Oletko vegaani ja onko sinulla yritys, jonka haluaisit tälle listalle? Ota yhteyttä osoitteeseen info@vegaaniliitto.fi.

Artikkeli

Täältä löydät veganismiin liittyviä sivustoja, kuten tuote- ja ravintolalistauksia, infosivustoja, järjestöjä ja kasvisruokasivustoja.

Veganismiin ja eläinten oikeuksiin liittyviä opinnäytetöitä on listattu täällä.

Artikkeli

Hyvin monet ravintolat ympäri Suomen tarjoavat vegaaneille sopivaa ruokaa. Jos ennakkotietoa tarjonnasta ei ole eikä ruokalistalla näy vegaanisia vaihtoehtoja, kannattaa kysyä niistä erikseen joko soittamalla ravintolaan tai paikan päällä asioimalla. Alla muutama vinkki, joista vegaaniystävällistä ravintolatarjontaa kannattaa pitää silmällä kokoamamme Vegaaniystävälliset ravintolat -listauksen lisäksi.

Artikkeli

Usein vegaani voi löytää kaiken tarvitsemansa lähikaupoista ja marketeista. On kuitenkin olemassa myös erityiskauppoja, jotka sopivat hyvin juuri vegaaneille.

Ruoka

Kattava kartoitus vegaanituotteista löytyy osoitteesta www.vegaanituotteet.net.

Kauppoja, joissa on erityisen hyvä valikoima vegaaneille sopivia tuotteita, ovat esimerkiksi:

Artikkeli
Asiasanat:

Vegaanituotteet.net sivuilla on listattu Suomessa saatavilla olevia vegaanisia tuotteita. Kauppareissu sujuu vaivattomammin, kun varmasti kasviperäiset tuotteet ovat tiedossa, eikä kaikkia tuoteselosteita tarvitse lukea läpi. Sivustosta on apua myös niille, joille on tulossa vegaani kylään tai jotka asuvat samassa taloudessa vegaanin kanssa.

Tilaa syöte nettisivut