blogit

Voit hakea sisältöä myös tekstihaulla.

Reseptejä voit hakea tarkemmin täältä.

Artikkeli
Asiasanat:

Ruokablogit ovat oikeita aarreaittoja - netistä löytyy parilla klikkauksella lähes kaikki reseptit, joita toivoa saattaa. Herkulliset kuvat ja seikkaperäiset ohjeet innostavat uusien kokkailujen kokeilemiseen. Chocochilin Elina Innanen ja Kamomillan konditorian Satu Saunio ovat pitkän linjan bloggaajia, joiden reseptejä lukevat tuhannet ihmiset viikoittain.

Miten päädyitte kirjoittamaan blogia?

Artikkeli

Täältä löydät veganismiin liittyviä sivustoja, kuten tuote- ja ravintolalistauksia, infosivustoja, järjestöjä ja kasvisruokasivustoja.

Veganismiin ja eläinten oikeuksiin liittyviä opinnäytetöitä on listattu täällä.

Artikkeli

Tällä kertaa kattiloiden kolina muuttuu sähkövatkaimen surinaksi ja sokeritärinäksi. Esittelyssä on Kamomillan konditoria – noin kolme vuotta vanha vegaaninen leivontablogi, joka keskittyy erityisesti makeisiin herkkuihin.

Kamomillan konditoria on projekti, jonka tarkoituksena on osoittaa, että eläimet huomioiva leipominen voi olla helppoa, herkullista ja erityisesti ilahduttavaa. Kauniit koristelut ja hauskat tarinakakut ovatkin tärkeässä roolissa blogin kuvituksessa, jossa silloin tällöin seikkailee myös blogille nimensä lainannut Kamomilla-nukke.

Artikkeli

Tuotevalikoiman laajentuessa vegaanikuluttajatkin pystyvät syömään persoonallisemmin. Kasvissyöjien joukosta löytyy sekä elävän ravinnon kannattajia että vanukasvegaaneja. Veganismi ei ole takuu ruokavalion terveellisyydestä, vaan ruoka on aina juuri niin ravitsevaa kuin siitä tekee.

Artikkeli

Syksy saapuu ja illat pimenevät, joten mikset nappaisi viimeisiä auringonsäteitä lautasellesi. Loihdi herkullinen menu keltaisen eri sävyissä, joka piristää taatusti mieltä sekä makuaistia. Näillä helpoilla resepteillä päivität kanakeiton vegaaniversioon ja leivot kuohkean piirakan ilman kananmunaa.

Alla olevien ohella monia muitakin herkullisia reseptejä löydät Pidempi korsi -blogista.

Artikkeli
Asiasanat:

Vegaiassa 1/2010 kerrottiin Belgialaisen Gentin kaupungin viikottaisesta kasvisruokapäivästä ja ravintoloiden runsaasta kasvisruokatarjonnasta. Muualla Belgiassa kasvissyöjällä saattaa olla vaikeampaa. Suomalaisten kasvissyöjien elämää helpottamaan on perustettu Kasviksena Belgiassa –blogi.

Artikkeli

Elina Innanen on 22-vuotias turkulainen puutarhuri, joka on jo jonkin aikaa edustanut suomalaisen vegaaniruokakuvauksen kirkkainta kärkeä. Nyt hän on ihailijoiden iloksi perustanut oman ruokablogin.

Tilaa syöte blogit