Jouluruokakurssi Tampereella 28.11.2019

Vegaaniliiton Tampereen paikallisryhmä järjestää jouluisan kokkauskurssin.

Kurssilla kokkaillaan seitankinkkuja joulupöydän kruunuksi. Jokainen osallistuja tekee oma seitankinkun, jonka saa viedä kotiin. Kurssilla myös maistellaan etukäteen tehtyjä seitankinkkuja ja samalla valmistetaan myös muita jouluherkkuja kuten jouluisa salaatti, vegaanisella mätitahnalla maustettuja alkupalaleipiä ja jälkkäriksi puolukka-kinuskipiirakka (puolofee).

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen tampere@vegaaniliitto.fi - ilmoituksen peruutus tehtävä viimeistään 25.11. hävikin torjumiseksi. Mikäli tämän kurssin paikka menee nenän edestä on toinen tulossa 3.12.2019.

Tapahtuma alkaa kello 17 ja jatkuu noin yhdeksään illalla. Se järjestetään Pyynikin koulun (Wivi Lönnin koulu) kotitalousluokassa, osoite on Hämeenpuisto 34, 33200 Tampere.

Kurssin hinta on 15 €, vähävaraisille 10 €.

Facebook-tapahtuma