Lautasella messuilla puhetta myös veganismista

Huhtikuun alussa järjestettävät Lautasella messut kerää yhteen gluteenittomien, kasvis- ja vegaaniruokien sekä raakaravintotuotteiden valmistajia ja edustajia. Tapahtumassa pääsee tutustumaan tuotteisiin ja maistelemaan niitä, sekä kuuntelemaan tietoiskuja ja näkemään näytöskeittiön esityksiä.

Lautasella messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa 5.-6.4.2019, osoitteena Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Vegaaniliitto on mukana tapahtumassa antamassa tietoiskuja. Paikalla laillistettu ravitsemusterapeutti Johanna Kaipiainen puhumassa täyspainoisesta vegaaniruokavaliosta, ja Vegaaniliiton vapaaehtoisia kertomassa miten ja miksi he itse ovat ryhtyneet vegaaneiksi.

Vegaaniliiton jäsenet saavat tapahtuman lipuista alennusta, jäsenkortti mukaan siis!

Yhden päivän aikuistenlippu jäsenhintaan:
Ovelta 12 € (norm. 19 €)
Verkosta 11 € (norm. 16 €) koodilla Vegaani1

Yhden päivän aikuistenlippu jäsenhintaan:
Ovelta 21 € (norm. 29 €)
Verkosta 19 € (norm. 26 €) koodilla Vegaani2

Verkkokaupassa alennus vahvistetaan kassalle siirryttyä syöttämällä koodi alennuskoodi-kenttään ja painamalla "aktivoi koodi." Verkkokaupasta liput tulee hankkia viimeistään 4.4.

Tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta lautasella.messukeskus.com