Vege “tonnikala”

Ainekset: 
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 dl soijahiutaleita
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl kasvisfondia
  • pari tippaa nestemäistä savuaromia
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0,5 tl currya
  • puolikas kourallinen silputtua persiljaa
  • puolikas kourallinen silputtua tilliä
  • 0,5 dl vettä

Valmistus: 
  1. Lorauta pannulle oliiviöljyä.
  2. Lisää joukkoon soijahiutaleet ja pyörittele jatkuvasti. Pannu ei saa olla liian kuuma etteivät hiutaleet pala.
  3. Lisää loput aineet järjestyksessä koko ajan sekoittaen.
  4. Kun vesi on imeytynyt hiutaleisiin ja ylimääräinen haihtunut pois on “tonnikala” valmista.

Lähde: 

Paula Heinonen, Pidempi korsi

Vegaaniliitto Facebookissa

Vegaaniliitto Instagramissa