Tryffelit

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 100 g kookosrasvaa
  • 0,75 dl kaakaojauhetta
  • 0,75 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0,5 dl soija- tai kaurakermaa
  • kaakaojauhetta kuorrutukseen
Valmistus: 
  1. Sulata kookosrasva. Sekoita tomusokeri, vaniljasokeri ja kaakaojauhe kulhossa. Lisää soija- tai kaurakerma ja sekoita. Sekoita lämmin kookosrasva joukkoon ja anna seoksen jäähtyä.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Seos on valmista kun se on selvästi vaalentunut ja kuohkeutunut. Laita seos kylmään noin tunniksi.
  3. Ota jäähtyneestä massasta teelusikallisen kokoisia paloja, pyörittele palloiksi ja pyöritä lopuksi kaakaojauheessa.

Vegaaniliitto Facebookissa