Omenaletut

Omenaletut. Kuva: Marju Randmer.

Omenaletut

Ruokatyyppi: 
Ainekset: 
  • 2,5 dl soija- tai kauramaitoa
  • 1 suurehko omena
  • vajaa 1 dl moniviljahiutaleita
  • n. 2 dl jauhoa
  • n. 0,5 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl öljyä
 
Valmistus: 
  1. Sekoita kuivat aineet kasvimaitoon. Lisää kuoritut ja paloitellut omenat.
  2. Sekoita taikina ja paista letut pannulla kullanruskeiksi. Tarjoile agavesiirapin kera.
Lähde: 

Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav (Vegaia 3/2012). Kuva: Marju Randmer.

Vegaaniliitto Facebookissa