Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Kesäkurpitsatofuvuoka

Kesäkurpitsatofuvuoka

RuokatyyppiLaatikot, Uuniruoat
RuokavalioGluteeniton, Pähkinätön, Vehnätön

Ainekset

  • 2 isoa tai 4 pientä sipulia
  • 1 iso tai 2 pientä kesäkurpitsaa
  • (1 paprika)
  • 4–6 tomaattia
  • 1 pkt (250 g) maustamatonta, kiinteää tofua
  • 2 annosta tomaattimarinadia

Valmistus

  1. Kerää uunivuokaan silputut sipulit, lohkotut tomaatit sekä kuutioiksi leikatut kesäkurpitsat ja tofu (ja suikaloitu paprika). Kaada joukkoon yleismarinadi ja sekoita.
  2. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20–30 minuuttia.
  3. Tarjoile esim. couscousin kanssa.

Lähde

Mia Kunnaskari ja Hanna-Leena Ylinen (Vegaia 1/2011)