Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Granolapatukka

Granolapatukka

RuokatyyppiKeksit, Laatikot, Uuniruoat

Ainekset

  • 3.5 dl kaurahiutaleita (esimerkiksi Provenan Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita)
  • 2.5 dl riisimuroja (käytimme Semperin gluteenittomia riisimuroja)
  • 0.5 dl kookoshiutaleita
  • 1 dl kuivia mulperinmarjoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl kanelia
  • 0,25 tl suolaa
  • 1 dl tummaa siirappia

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  2. Kaada seos vuokaan (20cm x 20cm) ja painele seos tasaiseksi.
  3. Paista 175 asteisessa uunissa 25 min.
  4. Kun paistos on jäähtynyt, leikkaa se paloiksi.